ro | en | Бг

Black Sea Sailing School

Dupa 3 ani in care a "importat libertate", compania Blue Marine Yachts si-a dorit sa faca mai mult pentru yachtingul romanesc prin infiintarea unui centru de instruire profesionist. Fiind un domeniu relativ tanar in Romania, yachtingul are nevoie de centre de instruire care sa pregateasca cat mai multe generatii de yachtmani. Astfel, dupa 1 an de acreditari si indeplinirea tuturor standardelor impuse de RYA, Black Sea Sailing School si-a deschis portile primind din 17 mai prima serie de cursanti.

Black Sea Sailing School aduce in Romania cele mai prestigioase cursuri de yachting si anume, cursurile Royal Yachting Association (RYA) din Marea Britanie. Cursurile RYA se adreseaza tuturor celor ce iubesc marea, soarele, vantul si navigatia cu vele, indiferent de varsta, abilitati sau obiective. Certificatele RYA sunt recunoscute si respectate pe plan mondial, standardele inalte la care se desfasoara intreg procesul de instruire fiind garantia unei traditii de peste 130 de ani.

Obiectivele principale ale RYA sunt cresterea numarului celor ce practica sporturile nautice in conditii de siguranta, reprezentarea intereselor acestora, precum si o clasare cat mai inalta in competitiile de profil.

Profesionalismul instructorilor si calitatea impecabila a serviciilor oferite au facut demult ocolul lumii si nu e de mirare ca numarul celor care doresc sa invete ABC-ul navigatiei sau sa deprinda abilitati la cel mai inalt nivel prin intermediul celor peste 2200 de centre de instruire din intreaga lume este in continua crestere.

Black Sea Sailing School este singurul centru de instruire RYA din estul Europei. Cursurile sunt practice si se desfasoara pe yachturi Bavaria de ultima generatie, echipate conform standardelor RYA. Cursurile se tin in limba engleza de catre instructori RYA, au loc saptamanal, de luni pana vineri si sunt formate din 5 cursanti si 1 instructor.

In pretul cursurilor se regaseste:

  • Instruirea propriu-zisa
  • Cazarea pe yacht
  • Cheiajul yachtului in porturi
  • Micul dejun si pranzul in limita posibilitatilor de preparare a mancarii la bord
  • Asternuturi si prosoape pentru cele 6 locuri de dormit
  • Bauturi racoritoare in limita spatiilor de refrigerare disponibile pe barca
  • Operatiunile de curatenie la final de croaziera.