ro | en | Бг

Blue Marine Yachts

Compania Blue Marine Yachts a fost infiintata in 2008, in urma unei idei ce a luat nastere acolo unde apar toate ideile inspirate, ale celor pasionati de sportul nautic, pe un velier navigand.

JeanneauMisiunea Blue Marine Yachts este aceea de a oferi o experienta completa iubitorilor de mare, libertate si aventura prin facilitarea accesului la cele mai valoaroase marci de ambarcatiuni si prin organizarea de evenimente si competitii sportive menite sa intensifice aceasta pasiune nobila.

Blue Marine este dealer oficial in Romania al marcilor de top din lume ce ofera cea mai noua si performanta arhitectura navala, tehnologie si stil: Nautor Swan, Jeanneau, Lagoon, Bavaria, Conrad.Nautor Swan

Pentru a intregi paleta de servicii, compania pune la dispozitia pasionatilor din domeniu yachturi cu vele ce pot fi inchiriate pentru croaziere. Pentru incepatori dar si pentru cei care doresc sa-si aprofundeze cunostintele si abilitatile Blue Marine organizeaza prima scoala de yachting RYA Training Center din Marea Neagra.

Blue Marine Yachts - Importatori de libertate!