ro | en | Бг

Yacht Master

YACHT MASTER - este certificatul ce garanteaza bagajul cel mai amplu de cunostinte. Este recunoscut si respectat in intreaga lume insa pentru a accede la acest nivel aveti nevoie de o experienta importanta: 2500 mile, 6 traversade medii, dintre care 2 pe timp de noapte si 2 ca skipper in ultimii 10 ani. Titlul de Yacht Master se obtine in urma absolvirii unui curs preparator si a sustinerii unui examen special.

Examenul va dovedi ca sunteti capabil sa conduceti o ambarcatiune cu vele pe parcursul unei traversade, ca puteti ancora ghidandu-va dupa harta in orice port atat pe timp de noapte cat si pe timp de zi, in functie de adancimile intalnite in zona respectiva. De asemenea, trebuie sa demonstrati cunostinte solide de navigatie, cunoasterea tuturor procedurilor de siguranta aplicabile la bordul unui velier, o executie impecabila a manevrei "om la apa", notiuni de meteorologie si nu in ultimul rand, abilitati de skipper.

Datorita faptului ca Marea Neagra nu are maree, iar examenul pentru obtinerea certificatului de Yacht Master este un examen ce presupune testarea abilitatilor si cunostiintelor in zone cu maree, Blue Marine Yachts va organiza pentru Dumneavoastra, impreuna cu partenerul britanic Commodore Yachting, desfasurarea unui astfel de examen intr-o zona potrivita.

Costul acestui curs pregatitor + examenul aferent este de 900 Euro. Costurile de transport si cazare in vederea deplasarii la locul de desfasurare vor fi suportate de catre cursanti inafara celor 900 de Euro.